ContourdeTwern Tilburg Noord 

Kun je niet wachten om te starten als sociaal werker in team Oud Noord? Reageer dan snel!

Sociaal werker (28 uur per week)


992097961

Voor team Tilburg Oud Noord zijn wij op zoek naar een enthousiaste sociaal werker. De focus ligt op het versterken van de kracht in de samenleving. Je hebt extra aandacht voor een collectieve aanpak: jij verbindt partijen en individuen met elkaar. In je taken ben je volop bezig met vernieuwing en innovatie.

Als welzijns- en vrijwilligersorganisatie staat ContourdeTwern voor een verbonden, inclusieve samenleving. Waarin elk mens meetelt en meedoet. We werken aan kracht en perspectief, bieden grote en kleine oplossingen, en bouwen bruggen. Dat doen we vooral vanuit de wijken en buurten, samen met bewoners en netwerkpartners. Ons streven? Een sterke sociale basis, waarin mensen heel veel zelf kúnnen en wíllen doen. En waar professionele vangnetten zijn als het even niet vanzelf gaat. Nooit alleen, dat is onze belofte aan de samenleving.

Sociaal werker is werk voor jou!

Voor team Tilburg Oud Noord zijn wij op zoek naar een enthousiaste sociaal werker. De focus ligt op het versterken van de kracht in de samenleving. Je hebt extra aandacht voor een collectieve aanpak: jij verbindt partijen en individuen met elkaar. In je taken ben je volop bezig met vernieuwing en innovatie.

Hoe zien jouw taken & verantwoordelijkheden eruit?

 • Je ondersteund en denkt mee met bewoners over het zo lang mogelijk zelfstandig wonen in de eigen buurt en daarmee uitvoerder van ‘Fijn thuisgesprekken’
 • Je creëert community's en stimuleert de samenredzaamheid in buurten.
 • Je stimuleert talentontwikkeling, talenttoepassing en vrijwillige inzet.
 • Je werkt wijkgericht. Je bent een spil in de wijk en ondersteunt daarbij verschillende bewonersinitiatieven.
 • Je bent het aanspreekpunt voor organisaties, vrijwilligers en bewoners.
 • Je begeleidt en coacht vrijwilligers.
 • Je denkt mee en helpt waar mogelijk bij het organiseren van activiteiten.
 • Je signaleert trends en speelt hierop in.
 • Als verbinder zoek je oplossing in de wijk of buurt.
 • Je houdt contact met netwerkorganisaties.
 • Je registreert je werkzaamheden in ons registratiesysteem (Blik)

Je bent 4 uur per week bezig met marketingcommunicatiewerkzaamheden voor het team, daar zet je onder andere social media voor in.  

Wat verwachten wij van jou? 

 • Je hebt HBO-werk- en denkniveau.
  • Je bent deskundig op het gebied van wijkgericht werken, begeleiden en coachen van vrijwilligers en faciliteren van voorzieningen.
  • Je werkt present en bent daar aanwezig waar het nodig is. Je bent een echte teamplayer en vindt het leuk om mee te denken.
  • Jij kunt schakelen en tactisch opereren tussen vrijwilligers, bewoners, professionals en samenwerkingspartners.
  • Jij denkt in kansen en mogelijkheden en kunt nieuwe projecten opzetten en uitvoeren

 Wat bieden wij jou?

Ons werkveld inspireert elke dag weer. Net als de mensen voor wie we werken. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze kwaliteit te verbeteren en onze methodieken en aanpak te vernieuwen. Zodat we bewoners en vrijwilligers optimaal kunnen helpen. Volgens de laatste sociaalmaatschappelijke en wetenschappelijke inzichten. Eigen initiatief stimuleren we volop. 

Secundaire voorwaarden 
Bij ContourdeTwern zorgen we ook goed voor onze eigen medewerkers. We bieden naast een marktconforme beloning volgens de cao Sociaal Werk, Welzijn & Maatschappelijke  Dienstverlening een heel behoorlijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruim opleidingsbudget, vergoeding voor sporten, individueel keuzebudget (IKB), loopbaanbudget (LBB), toegang tot online trainingsplatform GoodHabitz en een thuiswerkvergoeding.

Bijzonderheden
ContourdeTwern is door haar medewerkers beloond met het Beste Werkgevers-keurmerk. Daar zijn we enorm trots op! Organisaties met dit keurmerk worden door hun medewerkers namelijk hoger beoordeeld op goed werkgeverschap dan hun branchegenoten.

Het betreft vooralsnog een tijdelijke functie voor de duur van één jaar. Verlenging is mogelijk bij gebleken geschiktheid en voldoende beschikbare formatieruimte.

Wanneer we jou aannemen, vragen we je om een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voor te leggen. Deze mag niet ouder dan vijf jaar zijn.

Ingangsdatum
Zo snel als mogelijk

Salaris
De functie valt in salarisschaal 8. Het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband is minimaal €2.780 en maximaal €3.961. Dit is conform de Cao Sociaal Werk, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. 

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Jacqueline van Nuenen, teamleider Sociaal werk team Oud Noord en team Berkel-Enschot, Udenhout, Biezenmortel. Bereikbaar maandag, woensdag, donderdag via 06 227 61 290 of jacquelinevannuenen@contourdetwern.nl.

Solliciteren
Kun je niet wachten om te starten? Dan willen we je graag ontmoeten! Reageer vóór 3 oktober via onderstaande knop.

De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdag 6 oktober 2022.

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Vacaturetype / functietype:
Tijdelijk

Werkuren:
Parttime

Sluitingsdatum:
03-10-2022

Startdatum:
Zo snel mogelijk

Locatie:
Tilburg Oud Noord

[ Solliciteren ]

Contactpersonen:
Jacqueline van Nuenen
mobiel: +31 622761290