ContourdeTwern Jongerenwerk R-Newt Boxtel



 

Jongerenwerker Junior/Medior/Senior Boxtel

Jongerenwerker Junior/Medior/Senior


096846625

Jij bent er. En alleen daarom al maak jij als jongerenwerker het verschil voor de jongens en meiden in jouw buurt. Ondersteun jongeren naar een succesvolle toekomst, of ben een luisterend oor. Door jou vinden ze gelijkgestemden, nieuwe vrienden, uitdagend werk of hulp bij lastige situaties.

Heb jij net je studie afgerond? Meerdere jaren ervaring binnen het jongerenwerk? Of heb je geen ervaring maar wel de juiste competenties? Wil je graag een carrière switch naar het sociaal domein en voor jongeren iets kunnen betekenen? Wij hebben ruimte om 72 uur in te vullen. Lees snel verder en solliciteer vandaag nog als jongerenwerker bij R-Newt in Boxtel.

Wat ga je doen?
Als jongerenwerker ben jij waar de jongeren zijn. Op scholen, in de wijk, op ontmoetingsplekken en online via social media. Je begeleidt ze bij alles wat ze nodig hebben. En dat maakt je werk iedere dag anders. Van toffe activiteiten voor talentontwikkeling tot gevoelige gesprekken over thuissituaties. Jongeren kunnen altijd bij jou terecht en weten jou goed te vinden. Dit komt omdat je makkelijk benaderbaar bent, maar ook omdat je naar hen toe komt. Jij hebt geen oordeel over hen en ziet in iedere jongere een kracht of talent.

Jij verplaatst je eenvoudig in situaties, problemen en trends van de jeugd van nu. Door jouw grote netwerk ben je verbonden met de sportclubs, culturele centra, onderwijs, agenten en zorginstellingen in jouw buurt. En kun je jongeren van hulp en informatie voorzien. Zo help je ze verder en speel je een grote rol van betekenis.

Wat bieden we jou?

  • Een salaris tussen € 2.697 en € 4.547 in schaal 6-8 CAO Sociaal Werk o.b.v. fulltime (36 uur)
  • Parttime en fulltime
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste baan
  • Reiskostenvergoeding
  • Opleidingsbudget om door te ontwikkelen
  • Vergoeding voor sport
  • Individueel keuzebudget (hierin zit je vakantiegeld en een dertiende maand, waarbij jezelf invloed hebt op het moment van uitbetaling)
  • Een fietsplan  

Wie ben jij?
Je hoeft de laatste TikTok-trends en nieuwste Snapchat-filters niet te kennen, maar dat wil je wel! Jij bent namelijk geïnteresseerd in de leefwereld van jongeren. Je bouwt makkelijk relaties op en zoekt naar verbinding met anderen. Hierdoor zie jij goed wat er speelt en hoe je deze doelgroep benadert op hun manier. En verder:

  • Ben je iemand met levenservaring die vanuit daar anderen ondersteunt en begrijpt waar jongeren doorheen gaan
  • Kom je in contact met jongeren in de openbare ruimte door ambulant werk.
  • Je kunt hierbij ook activiteiten in de openbare ruimte opzetten met als aandachtsgebied veiligheid en ondermijning.
  • Weet je hoe je een waardevol netwerk opbouwt waarmee je jongeren kunt helpen
  • Ben je bereid om ook buiten kantoortijden te werken: ’s avonds of in het weekend
  • Vind je het fijn om te werken op verschillende locaties en plekken in de buurt
Wie zijn wij?

Als jongerenwerker werk je voor R-Newt, het kinder- en jongerenwerk van ContourdeTwern. Wij zijn gespecialiseerd in de leefwereld van kinderen en jongeren en zien hun krachten, uitdagingen en talenten.

We werken in verschillende gemeenten met jeugd van 0 tot 27 jaar. Wij geloven in een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. En als dat niet vanzelf gaat, bieden wij een steuntje in de rug. Wij zijn dicht bij de mensen. Op straat, in het wijkcentrum of online. Nooit alleen. Dat is onze belofte.

Lijkt deze functie je leuk, maar beschik je over minder of juist meer ervaring? Ook als je geen afgeronde opleiding hebt, maar wel de juiste competenties en motivatie nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij hebben op dit moment vacatures voor junior, medior en senior jongerenwerker!

Niet alleen de jongeren zijn blij met ons, ook onze medewerkers waarderen onze inzet! Zij beoordelen ContourdeTwern al jaren met het keurmerk voor beste werkgever: World-class Workplace. Hier zijn we trots op en we doen er door goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden alles aan om deze titel te behouden.

Kennismaken?
Zie jij jezelf al staan tussen de jongeren in jouw wijk? En ze te helpen met hun ontwikkeling? Dan willen wij je graag ontmoeten. Reageer vóór 6 mei 2024 via onderstaande knop. Wil je eerst nog wat meer info? Je mag altijd contact opnemen met Bas de Gruijter, teamleider R-Newt regiogemeenten via: 06-82752094 of bas1@r-newt.nl

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit 2 rondes. De eerste ronde is op maandagmiddag 13 mei 20024 of dinsdagmiddag 14 mei 2024  in Jongerencentrum B-Town, Baroniestraat 20, 5281 JE Boxtel.

 

 

 
 

Solliciteren ]   [ Afdrukken ]   [ Tip een vriend(in) ]
Regio:
Noord-Brabant

Vacaturetype / functietype:
Tijdelijk

Sluitingsdatum:
06-05-2024

Startdatum:
Per direct

Locatie:
Boxtel



Contactpersonen:
Bas de Gruijter
mobiel: +31 6 827 520 94